OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ A COOKIES

Webovou stránku topskolasmyku.cz, provozuje Ing. Milan Sáblík, se sídlem Podhomolí 1542, 56501 Choceň, IČ: 05449251, evidovan na Finančním úřadě pro Pardubický kraj, Územní pracoviště ve Vysokém Mýtě, Tůmova 178 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.


1. Které osobní informace sbíráme?

Žádné osobní údaje jako je například jméno, příjmení, emailová adresa, apod. na našich stránkách nesbíráme. Z hlediska nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) však mohou být za osobní data považována i cookies – více o tom jak s cookies pracujeme naleznete v bodu č.4.


2. K čemu informace využíváme?

Informace, které o vás získáme, používáme:

  • k vylepšení vaší zkušenosti s našimi stránkami (informace nám pomáhají k lepší reakci na individuální potřeby),
  • abyste mohli využívat funkce našich stránek
  • k analýze našich podnikatelských aktivit

3. Jak chráníme Vaše informace?

Používáme pestrou škálu bezpečnostních metod a důvěryhodné partnery, abychom vaše případné osobní informace uchovávali v maximálním bezpečí. Webové stránky používají pro zabezpečenou komunikaci v počítačové síti HTTPS. HTTPS využívá protokol HTTP spolu s protokolem SSL nebo TLS. Zajištěna je tak autentizace, důvěrnost přenášených dat a jejich integrita. Samozřejmostí je použití dostatečně silného hesla pro přístup a správu webových stránek.

Neprodáváme, nepředáváme ani nijak jinak neposkytujeme vaše informace. Tuto dohodu můžeme porušit v případě, že by informace byly vyžádány institucí při vyšetřování v soudním řízení. Správce osobních údajů nemá v úmyslu předat případné osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.


4. Používáme cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uložené na vašem počítači skrz váš prohlížeč (v případě, že máte ukládání těchto pomocníků povolené). Cookies nám umožňují identifikovat váš prohlížeč a zaznamenat určité informace. Podstata informací může být různá. Standardně se člení na dočasné, které se po zavření prohlížeče (Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer a další smažou) a permanentní, které se ukládají na váš počítač na předem danou dobu.

Na těchto webových stránkách používáme cookies nezbytné pro chod stránek, které slouží k umožnění pohybu návštěvníka resp. uživatele stránek po stránkách a využívání jejich funkcí. Například pro rozpoznávání při návratu na naše webové stránky. Druhým námi používaným typem jsou cookies nezbytné pro doplňkovou funkci stránek a základní analytiku. Tyto cookies slouží jako podklad pro zlepšování našich stránek (textu, funkčnosti,..) umožňují nám poznat odkud jste na naše stránky přišli, jakou naši webovou stránku jste navštívili atp.

Použití těchto cookies nám můžete povolit nebo zakázat prostřednictvím cookie lišty umístěné dole při příchodu na naše webové stránky. Případnou pozdější změnu můžete provést prostřednictvím ozubeného kola umístěného vlevo dole. Popřípadě také můžete cookies zakázat ve svém prohlížeči. Využít můžete také funkci anonymního režimu, který používá pouze dočasné cookies. Ty se po zavření prohlížeče vymažou. Chcete-li zabránit ve využívání webové analytiky, můžete tak učinit instalací rozšíření Google Analytics Opt-out, které je dostupné pro každý internetový prohlížeč.

Nastavení cookies souborů v nejpoužívanějších prohlížečích:

Upozorňujeme, že zakázáním veškerých cookies využivaných na našich stránkách můžete způsobit to, že Vám nebudou webové stránku správně fungovat. V případě jakýchkoli dotazů, obraťte se na níže uvedenou emailovou adresu.

Aktuální upozornění: Cookies nezbytné pro doplňkovou funkci stránek a základní analytiku spolu s cookies třetích stran v současnosti nepoužíváme !!! Pokud tomu bude někdy jinak, okamžitě Vám umožníme tyto cookies povolit nebo zakázat.


5. Souhlas se zpracováním osobních údajů

S výše uvedeným zpracováním osobních údajů (v našem případě pouze se soubory cookie) můžete a nemusíte souhlasit prostřednictvím cookie lišty zobrazované dole při návštěvě našich webových stránek. Popřípadě je můžete zakázat ve svém prohlížeči. Viz. výše v bodu č.4.

Správce se zavazuje osobní údaje návštěvníka neposkytnout jiným subjektům než následujícím zpracovatelům:

  • poskytovatel softwaru Google Analytics, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
  • poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a.s., se sídlem Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČ: 28115708
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme.

Všichni zpracovatelé dle našeho zjištění uplatňují dostatečná zabezpečení osobních údajů. Žádnému ze zpracovatelů neposkytujeme identifikační údaje a tak na jejich straně není možné vás jako fyzickou osobu identifikovat.


Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít případný souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6. Odkazy

Naše webové stránky obsahují klasické i tzv. affiliate odkazy směřující na jiné webové stránky. Upozorňujeme, že tyto stránky mohou být vlastněny třetími stranami, které mají jiné zabezpečení a podmínky ochrany osobních údajů. Nemáme žádnou kontrolu a neneseme zodpovědnost za jakékoli informace, materiál, produkty nebo služby obsažené nebo přístupné prostřednictvím těchto webových stránek.


7. Jak nás můžete kontaktovat?

Pokud máte jakékoliv dotazy k této bezpečnostní politice ochrany osobních údajů a cookies, můžete nás kontaktovat prostřednictvím:

Ing. Milan Sáblík, Podhomolí 1542, 565 01 Choceň (nebo pište na sabmilan@seznam.cz). Veškeré dotazy rádi zodpovíme.


8. Účinnost podmínek ochrany osobních údajů

Tyto podmínky ochrany osobních údajů platí od 21.5.2018. Pokud se rozhodneme změnit politiku ochrany vašeho soukromí, změny budou umístěny na této stránce.