Škola smyku jako dárek

Škola smyku jako dárek je dárkem, který bude obdarovanému sloužit po absolvování kurzu po celý zbytek jeho života. Připraví ho totiž na celou řadu kritických situací a naučí ho jak na ně správně reagovat. Teoretické poznatky z první části kurzu si s vlastním vozem vyzkouší na polygonu a jeho speciálních kluzných plochách. Po celou dobu této praktické jízdy se mu individuálně prostřednictvím vysílačky bude věnovat instruktor. Upozorní na chyby, poskytne rady a možná i řidiče za správný průjezd na kluzné ploše pochválí. Třešničkou celého kurzu školy smyku (správně kurzu bezpečné jízdy) je průjezd aquaplanningovou dráhou simulující tzv. vyjeté koleje a úhybná deska vyvolávající neočekávaný smyk. Jedinou podmínkou pro absolvování je mít řidičské oprávnění sk. B a vlastní vůz (bohužel nelze nějaký vůz v rámci kurzu zapůjčit). O dárkovém poukazu na školu smyku

Kluzná plocha s vozem škoda a vodní clonou - škola smyku jako dárek
Foto ze školy smyku Most – škola smyku jako dárek

V současnosti zprostředkováváme školu smyku na těchto místech:


Jak můžete školu smyku darovat?

Školu smyku můžete darovat prostřednictvím dárkového poukazu (voucheru), který přijde po zaplacení na Váš email. Zvolit také můžete papírovou podobu a dárkové balení, které Vám přijde poštou. Platnost poukazu na kurz bezpečné jízdy je 12 měsíců od zakoupení.

Pokud tedy dárkový poukaz zakoupíte například v listopadu, platnost takového poukazu bude až do listopadu následujícího roku.

Obdarovaný si vhodný termín konání kurzu bezpečné jízdy volí zcela sám.


Nevíte jestli je škola smyku tím správným dárkem?

V tomto případě doporučujeme zakoupit univerzální poukaz, který lze využít i na jiné zážitky taktéž s platností 12 měsíců. Jeho hodnota je zcela na Vás. Obdarovaný si může kromě školy smyku vybrat jízdu v nějakém supersportu, adrenalinový zážitek nebo něco zcela jiného.

Jsme přesvědčeni, že u našich partnerů si vybere ten pravý zážitek každý! 🙂