7 důvodů proč darovat školu smyku

Vodní clona ve škole smyku, kurzu bezpečné jízdy Jihlava

Stručný výčet důvodů proč darovat školu smyku:

  1. Praktické zkušenosti
  2. Zábava
  3. Oblíbenost dárku
  4. Dostupnost
  5. Volba termínu
  6. Platnost poukazu
  7. Možná výměna za jiný zážitek

1. PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI

Jedním z největších přínosů školy smyku jsou bezesporu praktické dovednosti. Teoretická příprava v autoškole je dobrá, ale pokud si krizové situace řidič nevyzkouší a jejich zvládnutí nedostane tzv. do krve obtížně je pak zvládne na silnici. Základem ale je jim zcela předejít, a právě to se primárně ve škole smyku vyučuje. Výhodou kurzu školy smyku je dlouhodobá využitelnost získaných dovedností a zkušeností na kterých lze i dále stavět. Účastník může vyzkoušet některý ze základních kurzů školy smyku a později absolvovat pokročilé nebo expertní kurzy. Popřípadě kurzy sportovní jízdy, které s bezpečnou jízdou také částečně souvisí. Na výběr je celá řada míst i variant školy smyku a tak si troufáme říci, že si vybere téměř každý. Kompletní seznam míst naleznete úplně na konci nebo v kategorii školy smyku bez odpočtu či školy smyku s odpočtem bodů.


2. ZÁBAVA

Škola smyku je skvělým kurzem, který kromě praktických zkušeností přináší i hodně zábavy. Pochopitelně největší zábavou je praktický nácvik zvládání krizových situacích na kluzných plochách polygonu. Zábava ale začíná už i při teoretické výuce. Na většině výcvikových místech totiž pracují instruktoři, kteří praktickou výuku prokládají vtipnými hláškami, přirovnáními a příhodami ze života instruktora. Po teoretické přípravě pak nastává ta skutečná, uklouzaná zábava na kterou se většina účastníků těší nejvíce. Jak škola smyku běžně probíhá? Podívejte se na naši zkušenost se školou smyku ve Vysokém Mýtě a Mostě.


dárková obálka, 7 důvodů proč darovat školu smyku

MÁM JASNO, CHCI DAROVAT ŠKOLU SMYKU!


3. OBLÍBENOST A UNIVERZÁLNOST

V poslední době pozorujeme zvýšený zájem o školu smyku, která je ideálním dárkem pro každého motoristu a to jak začátečníka nebo profesionálního řidiče. Kurz školy smyku je sice určen hned pro několik účastníků zároveň, ale ke každému instruktoři přistupují jednotlivě. Zejména pak při praktickém nácviku na polygonu. Hlavně kvůli rozdílným typům osobních vozů se kterými účastníci přijedou na polygon. Jinak se totiž zvládá smyk s předolkou a jinak se zadokolkou. Při ostrém brzdění na mokru jinak reaguje vůz s ABS, ASR a vůz bez těchto systémů. Výjimku tvoří škola smyku v Bělé pod Bezdězem, kde je praktická část absolvována s výcvikovým vozem se speciálními obručemi vyvolávající smyk. Ostatní školy smyku probíhají výhradně s vlastními vozy.


4. DOSTUPNOST KURZU ŠKOLY SMYKU

Škola smyku je nejenom dostupným dárkem který Vám po zakoupení přijde do emailu nebo poštovní schránky, ale také snadno dostupným kurzem pro obdarovaného. V současnosti totiž školu smyku zprostředkováváme hned na 6 místech ČR. Ze vzdálenějších koutů ČR tak není třeba za kurzem cestovat přes půl republiky. Pokud nevíte jaké místo bude obdarovanému nejvíce vyhovovat zvažte nákup univerzálního poukazu v libovolné hodnotě – od 500 Kč. Místo konání školy smyku si pak vybere sám a nebo si vybere úplně něco jiného.


5. VOLBA TERMÍNU

Volbu vhodného termínu můžete zcela nechat na obdarovaném. Na poukazu nalezne kompletní informace jak a kde si termín zarezervovat. Je to snadné a zvládne to opravdu každý. Pokud by byla potřeba, lze kontaktovat zákaznickou linku která s rezervací i čímkoli jiným ráda pomůže. Výhodou je dlouhá platnost poukazu, o tom ale až v následujícím 6. důvodu proč školu smyku darovat třeba zrovna na Vánoce.


6. PLATNOST POUKAZU

Platnost poukazu je dalším důvodem proč darovat školu smyku resp. jakýkoli jiný zážitek. Délka poukazu je 12 měsíců s možností prodloužení na 24 měsíců za drobný poplatek. To už si vhodný termín konání musí vybrat opravdu každý! 🙂 Pokud by obdarovaný nechtěl absolvovat kurz školy smyku muže ho snadno vyměnit za jiný zážitek.


7. MOŽNÁ VÝMĚNA ZA JINÝ ZÁŽITEK

Ačkoli se škola smyku zdá jako ideální dárek, ne všem se může nakonec líbit. Naštěstí je tu možnost výměny za jiný zážitek. Například za kurz sushi, skok padákem nebo jízdu v nějakém supersportovním voze. Na výběr je přes 300 zážitků a to u našeho zážitkového partnera. Výměna je také drobně zpoplatněna. Případnou výměnu ale lze předplatit při nákupu poukazu na školu smyku stejně tak jako prodloužení platnosti poukazu zmíněném výše.


Kde všude škola smyku probíhá?

Červené bmw ve smyku na polygonu

Kurzy školy smyku v současnosti probíhají:

Nevíte jaké místo bude nejvíce vyhovovat?

Zvolte jako dárek UNIVERZÁLNÍ POUKAZ – již od 500 Kč


Na kolik Vás tento dárek vyjde?

Kurz školy smyku jako dárek začíná na částce 2 999 Kč a 6 500 Kč v případě odpočtu bodů. Ceny se liší dle místa konání a také variant. Více zjistíte prokliknutím na jedno z výše uvedených místech nebo tlačítkem pod tímto textem. To Vás odkáže přímo na našeho zážitkového partnera, kde lze kurz zakoupit. Ostatně podívejte se sami, přejeme šťastnou ruku při výběru dárku 🙂