Nejlepší škola smyku v ČR

Kurz bezpečné jízdy - krizové brzdění před vodní clonou

Škola smyku je řidičským kurzem, který je vhodný pro každého řidiče bez ohledu na věk či řidičských dovedností. Jde tak kromě jiného i o velmi oblíbený dárek, který lze pořídit s platností poukazu více než 12 měsíců. Polygonu nabízejících tento kurz je v ČR celá řada a proto vystává otázka – Jaký polygon školy smyku je nejlepší?


Nejlepší škola smyku podle našich zkušeností

Osobně jsme vyzkoušeli několik kurzů školy smyku (bezpečné jízdy) a to na různých polygonech. Dovolujeme si tak tvrdit, že průběh kurzů a i jejich kvalita je na všech polygonech obdobná. Z vlastní zkušenosti můžeme doporučit školu smyku ve Vysokém Mýtě (naše recenze) a Mostě (naše recenze) i přestože nejde o nejmodernější polygony. Mezi ty modernější u nás patří polygon v Hradci Králové. Sečteno, podtrženo – můžete tedy bezpečně vybírat ze všech polygonu v ČR! Kde všude kurz probíhá?


Kde všude škola smyku v ČR probíhá?


Jak kurz školy smyku probíhá?

Škola smyku teoretická příprava
1. Teoretická příprava

První část školy smyku je zaměřena na teoretickou přípravu avšak od instruktorů podanou zábavnou formou.

Škola smyku praktická příprava
2. Praktická příprava

Druhá část školy smyku je určena pro praktický nácvik bezpečného ovládání vozu. Smyky, brzdění, úhybné manévry a mnoho dalšího.

Škola smyku a závěrečné potvrzení
3. Závěrečné osvědčení

Po úspěšném absolvování školy smyku obdržíte potvrzení o absolvování školy smyku popř. osvědčení pro odpočet bodů.


Potřebujete odečíst body?

Škola smyku s odpočtem bodů je skvělou možností jak si můžete snížit body za své silniční prohřešky. Tento kurz probíhá téměř obdobně jako ostatní školy smyku, kdy první část kurzu je věnovaná teorii a druhá samotnému nácviku na polygonu. Škola smyku za účelem odpočtu bodů probíhá v akreditovaných centech na základě platné legislativy [zákon č. 374/2007 Sb. a vyhláška MD ČR č. 156/2008 Sb.]. Přehledný postup pro odpočet bodů po absolvování kurzu školy smyku s odpočtem bodů naleznete v příspěvku – POSTUP: Odpočet bodů za školu smyku


Chci absolvovat či darovat školu smyku!

Na výběr máte až 7 míst, kde škola smyku bez odpočtu bodů probíhá. Zobrazit polygony

Dále na výběr máte 4 místa školy smyku, které jsou s odpočtem trestných bodů. Zobrazit polygony

Koupit lze univerzální dárkové poukazy nejen na školu smyku, ale i další zážitky v hodnotě od 500 Kč.